Kort om os

Vi er NewHealth, og vi tilbyder det allernyeste inden for hår- og hudpleje med udgangspunkt i klinisk koreansk teknologi med fokus på miljøvenlighed. Vi vil levere innovativ og banebrydende kosmetik, som hjælper kroppen med de naturlige genopretningsprocesser.

                   

Alle produkter, du finder her på siden, er godkendt efter EU-regulativer, og de har alle dokumenteret effekt. Vores mål er nemlig at introducere en hel ny verden af skønhedspleje til den danske befolkning og særligt de kosmetik-connoisseurs, som har ekstra høje forventninger til deres produkter.

Vores historie

NewHealth blev oprettet i 2017 med målet om at levere det bedste og nyeste inden for skønhedspleje og kosmetik til Danmark. Det mål er blevet indfriet. Læs her, hvordan NewHealth blev til.

Da et job i Seoul tændte gnisten

Brødrene Beumann står bag NewHealth-konceptet, og det hele startede, hvor vores største inspiration kommer fra i dag: Sydkorea. En af brødrene fik job i Seoul, og det gik hurtigt op for ham, at Sydkorea havde andet end bare futuristisk teknologi og bydesign at byde på. De var langt foran på kosmetikfronten.

Interessen spirede og netværket voksede. Beumann-brødrene havde fat i en idé med potentiale.

 

Fra iværksætteri til etableret business

Det hele voksede organisk. Idéen blev til iværksætteri. Iværksætteri blev til etableret business. Brødrene lavede patentforskning og markedsundersøgelser for at kunne tilbyde det absolut bedste til de danske forbrugere. Alt sammen med fokus på, at det hele skulle være miljøvenligt og leve op til samtlige EU-krav på området.

I dag er de to brødre blevet omtalt i mere end 10 koreanske e-aviser, og der er samtidig underskrevet solide og langvarige leverandøraftaler med Sydkoreas dygtigste. Gennemsigtighed og orden i papirerne er nemlig afgørende for forbrugeren, når man tilbyder udenladandske produkter til noget så følsomt som kroppen.

Kun få kommer til audition - endnu færre bliver udvalgt

Vi håndplukker kun det absolut bedste. Takket være vores store netværk har vi konstant en finger på pulsen. Når vi vælger vores produkter, skal det ikke bare virke. Det skal være miljøvenligt. Det skal kunne EU-godkendes. Og så skal den danske forbruger have en interesse i produktet.

Når vi hos NewHealth skal vurdere, om et produkt kan egne sig til vores sortiment, vurderer vi det ud fra følgende. Alle fem trin skal være gennemgået med en thumbs up til følge, før vi overhovedet overvejer produktet:

-Bevist effekt

-Kliniske tests

-Patenter

-EU-godkendelser

-MiljøvenlighedVores Team:

         Simon Beumann                           Seo Yan Kang                   Emil Beumann