Zaol Synergy Booster - (Patenteret Hårtabskur) 100ml

419,00 kr.
Inkl. moms

Zaol Synergy Booster modvirker hårtab, genskaber balancen i hovedbunden, samt øger blodcirkulationen i hovedbunden for et tykkere og sundere hår.

Denne hårkur fra det innovative brand Zaol indeholder det patenterede og FDA-godkendte PDPO (Pyrrolidinyl-Diaminopurimidin-oxid) molekyle, der øger blodcirkulationen i hovedbunden. Ved at massere hårkuren ind i hovedbunden revitaliseres hovedbund og hårsække, og man vil kunne se resultater allerede efter 3 måneders brug. Ved en undersøgelse udført på 60 mandlige forsøgspersoner fandt man, at molekylet PDPO var mere effektivt, og havde færre bivirkninger, end det førhen anvendte minoxidil.

Antal

Virkningen

Zaol Synergy Booster indeholder det patenteret og FDA-godkendte PDPO(Pyrrolidinyl-Diaminopurimidin-oxid). Det er et molekyle, der har en højere molekylvægt end Minoxidil og har flere vigtige fordele i forhold til den nu forældede Minoxidil-forbindelse. Derudover har PDPO færre bivirkninger sammenlignet med dens forgænger.

En ny minoxidil-forbindelse er strukturelt som en minoxidil-analog, hvori piperidinyl- gruppen af minoxidil er blevet erstattet af en pyrrolidinyl-gruppe svarende til en molekyleformel af C8H13N5O.

En klinisk undersøgelse på 60 forsøgspersoner (mænd) blev udført for at evaluere sikkerheden og effekten af pyrrolidinyl diaminopyrimidin oxid i forhold til en 5% minoxidil. Det viste sig at være mere effektiv end Minoxidil.

Pyrrolidinyl Diaminopyrimidin Oxid udviste en øget mRNA-værdi (13,50%) for SHH-genet sammenlignet med Minoxidil (5%), som er relateret til hårvækst.

Desuden steg den procentvise forbedring af hårvækst over forsøgsperioden med henholdsvis 25%, 50% og 66%.

Pyrrolidinyl Diaminopyrimidin Oxid styrker svage hårsække, da det leverer alle de næringsstoffer, som dit hår har brug for. Desuden øger stoffet hårproduktionen og hårvolumenet under vækstfasen ved at trænge ind i selve hårsækkene. Derudover forbedres blodcirkulationen i hårsækkene, hvilket gør, at din hovedbund og dit hår forbliver sundt. Produktet kan anvendes af både kvinder og mænd.

Hovedbundsernæring

Urteekstrakter såsom kobberpeptid, kollagen, vitamin C, biotin, zinkpyrithion, dexpanthenol, nikotinamid, vildt dyrket ginseng, ginseng, gær, hjertehals, philodendron oxycardium, koreanske perill og mint hjælper med at gennemtrænge hårsækkene under dermis i hovedbunden.

Håregenvækst-cyklus og tab af hår

Hårgenvækstcykler går gennem 3 faser:

1)vækstfase (3-5 år),

2)Overgangsfase (1-2 uger)

3)hvilende fase (2-4 måneder)

Mange mennesker giver op med at behandle deres hårtab, når de oplever, at håret falder ud. Dette forhindrer dem i at opnå et vellykket resultat med deres hårtabskur.

Derfor er det vigtigt, at behandlingen gennemføres uafbrudt i mindst 3 måneder. Under hvilefasen vokser håret nemlig ikke, da det kun sidder fast i hårsækkene. Det er der, hvor det døde hår falder ud fra hårsækkene på grund af udvidelsen af hårsækkene, som gør, at hårtabssymptomer fremhæves.

Innovativ Cross tap Nozzle

Den unikt designede nozzle vil sprøjte direkte på din hovedbund.

Zaol Doctor’s Order er skabt specifikt til daglig og nem brug med en unikt designet ”nozzle”, der gør produktet let at påføre direkte i hele hovedbunden. Den er også designet til at kunne massere hovedbunden.

Parabenfri, silikonefri og farvefri

Hele Zaol Doctor’s Order produktsortiment sætter sundhed og bevarelse af det naturlige miljø i højsædet, hvorfor produkterne er fri for parabener, silikone og farvestoffer.

Anbefalet til

            1) Hårtab/ tyndt hår/ødelagt hår

            2) Genrettelse af den naturlige balance i hovedbunden

            3) Bedre hovedbundsblodcirkulation

Zaol Synergy Booster 100 ml
90 Varer

Anvend på tør hovedbund efter brug af shampoo, anbring ca. 5 ml Synergy Booster 2 ~ 3 gange hver dag (helst morgen og aften) til den del, der er ramt af hårtab, og hvor håret er blevet tyndt. Masser let med fingrene, så Synergy Booster-væsken absorberes i hovedbunden og efterlades uden skylning.

Panthenol, Salicylic Acid, Menthol, Copper Tripeptide-1, Panax Ginseng Root Extract, Lawsonia Inermis Extract, Perilla, Frutescens Leaf Extract, Yeast Extract, Hydrolyzed Soy Protein