• Pakke

Zaol's hårtabskur- pakkeløsning

639,00 kr.
Inkl. moms

Med denne pakkeløsning får du både Zaol Doctors Synergy Booster og deres Scalp Scaling Shampoo. I kombination er dette den perfekte løsning til at bekæmpe hårtab, da produkterne styrker hår og hovedbund ved at genskabe hovedbundens og hårets naturlige balance.

Zaols produkter forebygger hårtab ved at styrke og genskabe den naturlige balance i hovedbunde ved hjælp af aktive stoffer som Pyrrolidinyl-diaminopyrrimidin-oxid (PDPO). PDPO er patenteret af Zaol, og er som den første hårgenopbyggende ingrediens FDA-godkendt. Shampoo og hårkur virker i symbiose, hvorfor de tilsammen effektivt modvirker hårtab.


Læs mere om Scalp Scaling Shampoo her, og læs mere om Synergy Booster hårkur her.

Denne pakke indeholder

Antal

Scalp Scaling Shampoo indeholder en række aktive ingredienser, som er effektive til behandlingen af kedeligt og beskadiget hår, mens hovedbundens tilstand samtidig forbedres.

Læs mere om Scalp Scaling Shampoo her

Synergy Booster indeholder et patenteret element af PDPO (Pyrrolidinyl-Diaminopurimidin-oxid), som er FDA-godkendt som den første hårgenopbyggende ingrediens. Den leverer næringsstoffer, som er nødvendige for hårvækst gennem en blodkarudvidelse omkring håret. Synergi Booster giver samtidig håret nyt liv og fornyet glans.


Læs mere om Synergy Booster her

89 Varer